Black Latte

Το black latte είναι μια μαύρη σκόνη ενεργού άνθρακα ειδικά σχεδιασμένη για απώλεια βάρους και φυσική ενίσχυση του οργανισμού.

Αυτή τη στιγμή αποτελεί ότι πιο καινοτόμο κυκλοφορεί σε αδυνατιστικά συμπληρώματα διατροφής και αδυνατιστικά προϊόντα.

Έχει ήδη αγαπηθεί από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες σε όλον τον κόσμο που προσπαθούν να χάσουν κιλά.

Είναι τρομερά αποτελεσματικό στην απώλεια βάρους και έχει βοηθήσει εκατομμύρια πελάτες σε όλον τον κόσμο να χάσουν ακόμα και πολύ μεγάλα ποσά βάρους σε σύντομο χρονικά διάστημα, χωρίς εξαντλητικές δίαιτες και ακραίες γυμναστικές.

Αυτό οφείλεται στον συνδυασμό των συστατικών του. Η ερευνητική ομάδα που ανέπτυξε το black latte είχε ως στόχο να δημιουργήσει ένα φυσικό και αποτελεσματικό αδυνατιστικό σκεύασμα, συνδυάζοντας συγκεκριμένα συστατικά με τον κατάλληλο τρόπο. Και το πέτυχε!

Παραγγείλτε το Black Latte στην Επίσημη Ιστοσελίδα εδώ

Πάμε να δούμε ποια είναι τα συστατικά του.

Συστατικά Black Latte

Πρόκειται για 4 απολύτως φυσικά συστατικά. Δεν υπάρχουν χημικές ουσίες και αυτός είναι ο λόγος που το black latte καθίσταται απολύτως ασφαλές προϊόν.

Ενεργός Άνθρακας: Πρόκειται για μια ουσία αναγνωρισμένη από τους διαιτολόγους, ως ιδανική για αποτοξίνωση του οργανισμού. Ο ενεργός άνθρακας απορροφά το 80% του λίπους από τις τροφές που καταναλώνουμε, εμποδίζοντας τη διαδικασία συσσώρευσης λίπους, ενώ παράλληλα διαλύει παλιά αποθέματα λίπους.

Λειτουργεί σαν φυσικός καταλύτης. Τα θετικά φορτισμένα ιόντα άνθρακα έλκουν τα αρνητικά ιόντα και αποβάλλονται μέσω του εντέρου.

Γάλα Καρύδας: Θα εκτοξεύσει τον μεταβολισμό σας και σε πρώτη φάση μέσω του αυτοκαθαρισμού θα εξουδετερώσει το λίπος που συσσωρεύεται στην περιοχή της κοιλιάς και των πλευρών.

L-Καρνιτίνη: Αυτή η φυσική ουσία θα χτυπήσει θανάσιμα το υποδόριο λίπος. Η επιστημονική ομάδα που ανέπτυξε το black latte δεν την έβαλε καθόλου τυχαία ως κύριο συστατικό της. Θα είναι η ουσία που θα σας εξασφαλίσει ένα σφριγηλό σώμα, στην περίπτωση που χάσετε πολλά κιλά, καταπολεμώντας τη χαλαρότητα του δέρματος.

Ωμέγα-3: Θα αυξήσει τα επίπεδα της λεπτίνης στον οργανισμό σας, μιας ουσίας που καταστρέφει το λίπος στον ανθρώπινο οργανισμό.

Πως επιδρά η Black Latte στον ανθρώπινο οργανισμό και ποια θα είναι τα πολλαπλά οφέλη;

Θα επιδράσει στον οργανισμό σας σε 5 κύριες κατευθύνσεις, παράγοντας 5 μοναδικά ανεξάρτητα αποτελέσματα τα οποία συνεργαζόμενα θα επιφέρουν το μεγάλο επιθυμητό αποτέλεσμα. Την γρήγορη, οριστική και σχεδόν ακούραστη απώλεια βάρους.

  • Το λίπος από την 5η κιόλας μέρα αρχίζει να απορροφάται και να μετατρέπεται σε ενέργεια.Η Black Latte είναι έτσι έξυπνα σχεδιασμένη ώστε να συνεργάζεται με το λίπος και να το αξιοποιεί προς όφελος του ίδιου του οργανισμού σας.
  • Θα αποτοξινώσει το σώμα σας. Μετά από μία ολοκληρωμένη θεραπεία όλες οι τοξίνες θα έχουν αποβληθεί από τον οργανισμό σας. Θα νιώθετε μια απίστευτη ευεξία και φρεσκάδα.
  • Από την πρώτη κιόλας μέρα θα σας γεμίσει ενέργεια και η ακραία λαιμαργία θα εξαλειφθεί. Δε θα πεινάσετε, θα συνεχίσετε να τρώτε τα αγαπημένα σας φαγητά και γλυκά και η black latte θα δουλεύει για εσάς. Ξέρει να το κάνει πολύ καλά αυτό.
  • Τα περιττά υγρά θα αφαιρεθούν από το σώμα σας. Θα νιώθετε υγιείς.
  • Η παραγωγή της ντοπαμίνης θα αυξηθεί στον οργανισμό σας με φυσικό τρόπο. Η ντοπαμίνη είναι η ορμόνη της ευτυχίας και από τις πρώτες 2-3 μέρες θα νιώσετε τη γλυκιά επίδρασή της. Θα νιώθετε μια φυσική χαρά, αισιοδοξία και θα έχετε καθαρή σκέψη.

Βάλτε τη Βlack Latte στη ζωή σας

Αρχικά θα τη βάλετε στην καθημερινότητά σας. Θα την πίνετε κάθε πρωί. Δε χρειάζεται να αντικαταστήσετε το πρωϊνό σας με τη black latte, δεν είναι αυτή η ιδέα. Παρόλα αυτά πάρα πολλοί χρήστες αντικαθιστούν τον πρωινό του καφέ ή τσάι με τη black latte,εντελώς αυθόρμητα. Αυτό έχει διαπιστωθεί από έρευνες που έγιναν σε πελάτες.

Παραγγείλτε το Black Latte στην Επίσημη Ιστοσελίδα εδώ

Ο λόγος που παρατηρείται αυτό το φαινόμενο είναι ότι η black latte είναι γευστικότατη, πολύ νόστιμη και δίνει πολύ ενέργεια. Πάρα πολλοί χρήστες δήλωσαν ότι τους έγινε μία ευχάριστη καθημερινή συνήθεια, ένας αθώος εθισμός, σε τέτοιο βαθμό που ήθελαν να συνεχίσουν να την παίρνουν ακόμα και όταν έχασαν όλα τα κιλά που ήθελαν.

Επίσης πολλοί χρήστες δήλωσαν ότι πίνοντας αυτό το μαγικό latte ενεργού άνθρακα το πρωί, γέμιζαν ενέργεια και δεν ένιωθαν την παραμικρή πείνα ή λιγούρα μέχρι το μεσημέρι. Φυσικά η αρχική ιδέα είναι να χάσεις κιλά χωρίς να ταλαιπωρηθείς με δίαιτες. Τώρα λόγω της χρήσης της black latte θα μειώσεις αυθόρμητα λιγάκι το φαγητό, ίσως να έχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!

Οδηγίες χρήσης της black latte

Προσθέτετε μια κουταλιά του γλυκού, με τη σκόνη ενεργού άνθρακα σε ένα ποτήρι ή φλιτζάνι ζεστού νερού. Ανακατεύεται καλά το διάλυμα και το πίνετε. Μία φορά την ημέρα είναι αρκετή. Συνίσταται να το πίνετε κάθε πρωί πριν, μετά ή κατά τη διάρκεια του πρωϊνού.

Η συνιστώμενη διάρκεια χρήσης είναι 30 μέρες. Αυτό σημαίνει ότι μια ολοκληρωμένη θεραπεία διαρκεί 1 μήνα, μέχρι να χάσετε τα επιθυμητά κιλά. Τα πρώτα σημαντικά αποτελέσματα απώλειας βάρους φαίνονται από την 5η μέρα και μετά.

Σταδιακά αποτελέσματα – Τι μπορείτε να περιμένετε

Βάζοντας το black latte ζωή σας αυτά θα σας συμβούν.

  • 1η ημέρα: Μόλις το ήπιατε για πρώτη φορά. Βιώνεται και ανακαλύπτεται μια πρωτόγνωρη γεύση. Ο εγκέφαλός σας χαίρεται. Δε ξέρετε ακριβώς με τι να το παρομοιάσετε. Έχετε εκπλαγεί ευχάριστα.
  • 2-5 μέρες: Ήδη σας έχει γίνει μια ευχάριστη συνήθεια. Ξυπνάτε κάθε πρωί με την έννοια να πιείτε black latte. Παρατηρείτε στον εαυτό σας ότι έχετε πολύ ενέργεια, νιώθετε μια ευφορία και βλέπετε τα πράγματα με αισιοδοξία. Μπορεί ακόμα να μην έχετε χάσει κιλά, όμως χωρίς να το καταλάβετε, όλες οι βάσεις για απώλεια βάρους έχουν μπει. Ο οργανισμός είναι πλέον πανέτοιμος να αρχίσει να χάνει βάρος σαν τρελός.
  • 6-10 μέρες: Πλέον βλέπετε πεντακάθαρα στο ίδιο σας το σώμα ότι έχετε χάσει κιλά. Φοράτε 1 νούμερο μικρότερο στα ρούχα και η ζυγαριά πιστοποιεί ακριβώς αυτό που βλέπετε με τα μάτια σας. Το πόσα κιλά θα έχετε χάσει σε αυτό το στάδιο εξαρτάται από το πόσα κιλά ήσασταν πριν. Η χαρά σας είναι πολύ μεγάλη.
  • 11-21 μέρες: Πλέον είναι οφθαλμοφανές σε όσους σας βλέπουν ότι έχετε χάσει πολλά κιλά. Όλοι μένουν έκπληκτοι, σας ρωτάνε πως τα καταφέρατε και σας δίνουν συγχαρητήρια.
  • 22-30μέρες: Πλέον έχετε χάσει όλα τα περιττά κιλά. Η χαρά σας δεν περιγράφεται. Η ζωή σας έχει ήδη αλλάξει.

Παρενέργειες της Black Latte

Δεν υπάρχουν καθόλου παρενέργειες αφού πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν. Δεν έχει καμία σχέση με χημικά αδυνατιστικά χάπια ή άλλα τέτοια επικίνδυνα σκευάσματα. Είναι κατάλληλο για κάθε ηλικία.

Παραγγείλτε το Black Latte στην Επίσημη Ιστοσελίδα εδώ